Premium Beautiful - Kak Sha[21 Disember 2011]
Senggugut : Masa Kak Sha cadangkan pada aku untuk guna, aku macam, ya, "saya gemuk, bulat secara keturunan, nak suruh saya cuba benda ini pastinya tidak akan berjalan langsung sebab punggung besar, lebar dan sebagainya itu datang secara pakej dalam DNA". Tapi, masa Kak Sha suruh aku baca antara keistimewaan PB ini, ada sesuatu yang aku nampak dan berminat. Ya, senggugut. Benda ini paling penting pada aku. Badan langsing apa semua itu memang tak berapa buat aku gila. (Tampar diri sendiri sebab tahu sendiri besar, jadi kecil adalah ajaib). Jadi buat kali pertama guna ini, aku rasa ada sesuatu yang aku boleh kongsi dengan kamu semua.(tulisan aku - sini)

[Premium Beautiful #1]
[Premium Beautiful #2]
[Premium Beautiful #3]

*******

Ini apa yang Kak Sha tulis (aku tolong tampal di sini dengan penambahan ejaan sendiri). Heh.

Shape Your Body With Premium BeautifulIngin kelihatan cantik dan menarik secara mudah, dan merasa yakin dengan diri anda sendiri? Tak perlu struggle nak tarik nafas dalam-dalam untuk pakai baju yang potongan (cutting) dah meletop? Penyelesaiannya dengan corset Premium Beautiful.

Tak perlu susah-susah diet yang menyeksakan, makan pil diet, sukan, tidak perlu makan pil, tidak perlu menjalani pembedahan!

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=54b350b16d&view=att&th=1345c33db684603f&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gwf3kj580&zw

 
LIFETIME WARRANTY

Teknologi Inframerah Jauh (FIR) dari JAPAN, Material Akwatek & Akwadyne dari Jerman


Kebaikan memakai Premium Beautiful!


* Mengurangkan Stretchmark

* Meningkatkan Sirkulasi Darah

* Mencegah Kanser

* Balance out estrogen and progesterone

* Period Pain/Menstrual Cramp <<< (Ini yang buatkan aku nak cuba benda ini)

* Untuk Slip disc/Back pain (Certified by AMERICAN Chiropractic Association)

* Kawalan pengambilan makanan anda

* Mengurangkan Migraine / Headache

* Mengurangkan gastrik.


https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=54b350b16d&view=att&th=1345c33db684603f&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_gwf3kj582&zw
[Kalau Lord Zara boleh jadi sekecil ini, mesti dah boleh beli barang di blogshop dengan jayanya kan? Sobs. ]
Nakkan perubahan semacam itu. Apa tunggu lagi?
CONTACT NOW..! 
Cuma beritahu dapat contact dari Zara sahaja


Handphone: 012-2151541 (Sha)

Email: kebayalabuh@gmail.com

ym: kebayalabuh@yahoo.com.sgAda promotion best menunggu. Save up RM600-RM700..! Ada special promo rebate dari RM150 hingga RM4500 :) Harga dia macam mana? Boleh hubungi Sha terus untuk tau harga. Harga dia beza ikut saiz.

KAEDAH PEMBAYARAN
Macam mana nak bayar?Ada 3 kaedah pembayaran

1. Tunai

2. Kad Kredit.

3. Ansuran bulanan


Jadi senang, kalau rasa takde tunai boleh pakai kad plastik, kalau rasa duit tak berapa nak cukup boleh bayar secara ansuran :)

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=54b350b16d&view=att&th=1345c33db684603f&attid=0.3&disp=inline&realattid=f_gwf3kj581&zw
Kak Sha adalah yang di sebelah kanan. Memang comel akak ni. Oh, boleh tengok laman sesawang dia tentang ini juga. Sila pergi ke http://www.shakhalid.com/.

No comments: