Pages

Wednesday, May 09, 2012

Mati

Bila mati dan tiada siapa pernah peduli, itulah kali terakhir akan muncul di sisi. Kematian itu pasti, kematian itu hakiki. Ada seorang manusia beku yang sudah jadi jasad yang pastinya tidak akan berbunyi lagi. Sebelum dia pergi, dia menitip pesan agar dia tidak ditangisi kerana dia hanya manusia yang hidup di celah sakit, sunyi dan sepi.

Dia mati.

6 Mei 2012
[ini akan tersiar sendiri barangkali, jika masih punya kuasa dan tenaga mahu kembali atas dunia]

Zara : Maaf dari hati.

5 comments:

  1. mati itu suatu kepastian. Satu janji yang akan ditunaikan bila tiba masanya.

    ReplyDelete
  2. Setiap insan pasti akan ada org yg cintakannya

    ReplyDelete
  3. Dia sudah pergi. Telah cuba keraskan hati untuk tidak menangis. Tapi tewas semasa tonton Kuch Kuch Hota Hai malam tadi.

    ReplyDelete
  4. zara, i dont know why. but i think you have a problem, dont you? stay calm and carry on dear! everyone is supporting you. god knows what is the best fer you. SMILE :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana meninggalkan komentar anda. Kalau boleh, tinggalkan sekali nama dan 'tweethandle' anda. =)